VEEBILEHE TURVALISUS

Me mõistame turvalise ja usaldusväärse veebisaidi olulisust.

Meie meeskond pakub terviklikke toe- ja turvateenuseid teie veebisaidi kaitsmiseks ja selle katkematu toimimise tagamiseks.

Olete siis väikeettevõte või suur ettevõte, meie personaalsed lahendused hõlmavad:

REGULAARNE UUENDAMINE

Me pakume teie veebisaidi tarkvara, pluginate ja turvapaikade regulaarset ajakohastamist, et kaitsta haavatavuste eest ja tagada ühilduvus uusimate tehnoloogiatega.

JÄLGIMINE JA HOOLDUS

Meie jälgimisteenused tagavad pideva töökindluse. Me jälgime veebisaidi liiklust, serveri tööaega ja turvariske, et reageerida kiiresti tekkinud probleemidele.

VARUNDAMINE JA TAASTAMINE

Мы rakendame usaldusväärseid varunduslahendusi teie veebisaidi andmete kaitseks. Andmete kaotuse või turvarikkumise korral tagavad meie taastamisprotokollid minimaalse seisakuaeg ja andmete tervikluse taastamise.

TURVALISUS

Me kasutame tööstuse juhtivaid tavasid ja turvameetmeid teie veebisaidi kaitsmiseks küberrünnakute eest, sealhulgas pahavara, häkkimiskatseid ja volitamata juurdepääsu. Me seadistame tulemüürid, paigaldame SSL-sertifikaadid ja paneme teie veebisaidi turvalisuse esikohale.

KONSULTATSIOON JA TUGI

Meie meeskond pakub konsultatsiooni ja tuge, et lahendada teie konkreetseid vajadusi ja küsimusi. Olgu selleks küsimused turvaprotokollide kohta või vajadus tehnilise toe järele, oleme alati valmis abistama.

Turvalisus

59 99
/ Kuu
Veebisaitide puhastamine ja kaitse kahjuliku tarkvara ning turvaaugude eest
Tulemüüri kaitse
Moodulite uuendamine
Konsultatsioon
Sisaldab 1 tundi teenindusaega

Tagage oma veebisaidi turvalisus ja katkematu töö meie usaldusväärsete toe- ja turvateenuste abil. Võtke meiega täna ühendust, et arutada, kuidas me saame teie veebisaiti kaitsta ja suurendada teie meelerahu.